Bestellen & Betalen

 • 1. Hoe kan ik bestellen bij Dumpert Winkel?

  1. Je mand vullen
  Leg het artikel dat je wilt kopen in je mand door simpelweg op de groene knop ‘Naar mand’ te klikken. Als je nog even verder wil winkelen, klik dan op de grijze knop ‘Verder winkelen’ om je mand te vullen met meer. Ben je tevreden? Mooi. Klik op de groene knop ‘Ga naar mand’. Doe dan.

  2. Bestelling afronden
  Hier vul je je gegevens in zodat we je bestelling op de juiste plek afleveren. Verkeerde adres ingevuld? Man man man, daar kunnen wij helaas niks aan doen. Opletten dus. Je kunt de nodige gegevens handmatig invullen of inloggen met een account zodat je dat maar één keer hoeft te doen. Ook zonder account kun je bestellen, dan hoef je alleen je gegevens nog in te vullen. Oh ja, als je een kortingscode hebt kun je deze ook nog hier invullen.

  3. Bestelling plaatsen en betalen

  Tijd voor de laatste stap; kies je betaalwijze, controleer je gekozen artikelen goed en klik op de groene knop ‘Betalen en afronden’ om de betaling te voldoen en de bestelling te voltooien. Duidelijk toch? Dit gaat je lukken. Joe!
 • 2. Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?

  De verzendkosten verschillen per product. We zetten die kosten altijd duidelijk bij elk product.

 • 3. Kan ik vanuit het buitenland bestellen?

  Dumpert Winkel is een Nederlandse website en daarom bezorgen we alleen in dit land.

 • 4. Kan ik mijn bestelgeschiedenis inzien?

  Ja dat kan! Als je inlogt met je account kun je je bestelgeschiedenis bekijken. Als je iets bestelt maken we niet automatisch een account aan; je kunt zelfs als gast bestellen. Als je wel een account hebt en daarmee ingelogd was toen je iets bestelde, komen je aankopen ook in je account te staan. 

 • 5. Welke betaalmogelijkheden zijn er?

  Je kunt betalen met iDEAL, Creditcard (Visa/Mastercard), AfterPay of Mister Cash.

 • 6. Heb ik een kortingscode?

  Misschien wel. Heel soms geeft onze klantenservice een kortingscode.