Mijn gegevens & Service

 • 1. Hoe maak ik een account aan?

  Je kunt rechts bovenin de site op het poppetje klikken naast de zoekbalk. Daar vul je een emailadres en wachtwoo...nou ja, dit kun je. Mocht je er niet uitkomen, mail ons even op info@dumpertwinkel.nl, als dat wel lukt. Oh! Je kunt niet inloggen met je Dumpert-account. We hebben voor de handigheid deze databases niet aan elkaar gekoppeld. Privacy en zo.

 • 2. Kan ik inloggen met mijn Dumpert account?

  Met het risico in herhaling te vervallen: nee, je kunt niet inloggen met je Dumpert-account. We hebben voor de handigheid deze databases niet aan elkaar gekoppeld. Privacy en zo.

 • 3. Hoe wijzig ik mijn gegevens?

  Je kunt inloggen met je emailadres en wachtwoord. Als je je wachtwoord bent vergeten, dan klik je op 'wachtwoord vergeten'. Dan sturen we je een nieuw wachtwoord want zo zijn wij. Je kunt je emailadres helaas niet wijzigen. Je kunt wel een nieuw account aanmaken met een ander emailadres als je inmiddels je heteboy1991@live.com-adres ontgroeid bent.

 • 4. Bulkbestellingen

  Wil je heel veel van één van onze producten bestellen? Mail ons even op info@dumpertwinkel.nl, dan maken we een mooi prijsje en helpen we je verder.